Prémium minőségű implantátum beültetés

A hiányzó fog vagy fogak implantátummal történő pótlása már nem új keletű. Az első, a jelenlegiekhez hasonló titánium anyagú implantátumot Per-Ingvar Brånemark építette be egy önkéntes páciens állkapcsába 1965-ben. A sikert követően gyorsan elkezdett fejlődni a fogászat ezen ága.

A folyamat lényege szinte változatlan maradt. Az implantátum beépítését egy gyógyulási időszak követi, mely során az implantátum „becsontosodik”, azaz integrálódik az állkapocs csontszövetébe (azaz osseointegráció jön létre). Ez a folyamat, az implantátum helyétől és a csont minőségétől függően 3-6 hónapot vesz igénybe. A gyógyulást követően az implantátum terhelhető és elkészülhet rá a tervezett fogpótlás. Olvasson többet erről oldalunkon: http://nordentsmile.hu/usluge/fogaszati-implantatum/

Működésünk kezdete óta a minőséges anyagok és eszközök hívei voltunk. Ennek megfelelően mindig is a Nobel Biocare által gyártott implantátumokat javasoltuk pácienseinknek. A Nobel cég a már említett Per-Ingvar Brånemark munkásságát követte és fejlesztette tovább, hogy napjainkra a világ 3 legnagyobb és legfejlettebb implantátumrendszer gyártójának egyikévé válhasson.

Saját tapasztalataink is alátámasztják a Nobel minőségét és ezek az implantátumok bizonyultak legmegbízhatóbbnak, úgy a pácienseink szemszögéből mint a beavatkozást végző sebész, majd végül a fogpótlást elkészítő protetikus szemszögéből.

Magát az implantációt rendelőnkben Dr. El-Charbaji Oussama, dentoalvoláris sebész végzi, majd a gyógyulást követően az implantátumokra kerülő fogpótlást Dr. Vida Ágoston Melinda és Dr. Bánrévi Csaba fogpótlástan szakorvosok készítik el.

Rendelőnkben a Nobel Biocare Replace CC implantátum ára 169.000 Ft (implantátum és műtéti díjjal összesen). Ez az ár kedvezőnek mondható, hiszen a Nobel implantátumok beépítési ára Magyarországon sok helyen megközelíti vagy akár át is lépi a 200.000 forintot. Minden kedves érdeklődőt arra biztatunk, hogy amennyiben ár összehasonlítást szeretne készíteni, mindenképp tudja meg milyen márkájú és minőségű implantátumról van szó, hiszen a páciensnek ezt jogában áll tudni.

További információért vagy kivizsgálási időpont egyeztetésért kérjük, hogy hívjanak bennünket a +36702525595 számon vagy írjanak nekünk a nordentsmile@gmail.com e-mail címre. ​​

 

 

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal sütiket használ az Ön élményének javítása érdekében. A felhasznált sütik kizárólag a weboldal zavartalan működését szolgálják.